Pasen :) - Reisverslag uit Tanji, Gambia van Esmeralda Spil - WaarBenJij.nu Pasen :) - Reisverslag uit Tanji, Gambia van Esmeralda Spil - WaarBenJij.nu

Pasen :)

Door: Miss Electude / Aïcha

Blijf op de hoogte en volg Esmeralda

08 April 2012 | Gambia, Tanji

Als eerste een oproepje aan iedereen die dit verslag leest:
Wie heeft er nog chocolade paaseitjes over en wil ze aan mij doneren? :D

Ook hier is het Pasen. Morgen zijn alle overheidsgebouwen (dus ook scholen) gesloten. de Moslims blijken ook een stuk over Jezus en Pasen in de coraan te hebben staan. dus alle katolieke feesten vieren zij ook.

Allemaal een fijne paas in het koude kikkerlandje. Ik zit hier met een lekkere temperatuur te type.

Zo meteen kippeneitjes versieren met Jan, Aminata en andere. die we morgen gaan zoeken..... Ja je moet er zelf wat van maken en als dat niet lukt kan je altijd nog slingers op hangen.

Vandaag een dagje wezen shoppen naar een nieuwe telefoon. Vanaf morgen ben ik weer te bereiken.
De senegaleze telefoon bleek niet simlock vrij gemaakt te kunnen worden en die heb ik kunnen verkopen aan Jan. daarna een nieuwe weze halen. een erge leuke mooie roze. echt een vrouwe telefoon. :D nu even opladen en dan morge gebruiken.

mensen slaap lekker. geniet morge van 2de paasdag en tot gauw. groetjes

• 09 April 2012 - 17:40

Riny (kw1c):

Hallo Esmeralda,

Paaseieren helaas ,ik vindt je verslagen zeer mooi.
    Ook zeer mooie foto's,ik ben stinkjaloers op je.
    Pasen in nederland 9 graden en regen.
    Groeten Riny

• 10 April 2012 - 18:50

Ans Spil:

hoi esmeralda, ik zal wat paaseieren voor je bewaren hoor! je houd ze te goed.net aan de telefoon gehad maar nu kan ik even internetten hier...
    Komt allemaal goed, prioriteiten stellen en je kan niet alles op je schouders nemen hoor....
    Het is mooi wat je allemaal al gedaan hebt daar... laatste loodjes, gewoon dingen van je lijstje schrappen...
    hvj xxxxxxxx gratis knuffel mama